Offices

Valencia. Spain

(0 ratings)

Compac Offices in Valencia

Sergio Sanchís Brins y Equipo Departamento Contract

Description Technical file

Functionality and a manifest interest in the spatial and lighting conditions of their interior typify this project for new offices undertaken in Valencia.The decorative surfaces firm Compac has launched different novelties to celebrate its 40th anniversary. One of the most interesting is the project for the new offices of its central headquarters in Valencia, where nearly a hundred people work in a space distributed over three levels.
The reform opted for open-plan spaces, with black-white contrast being particularly noteworthy, together with the use of materials in an industrial aesthetic such as steel, cement and glass combined with the brand’s floors.
The premise that served s the starting point in designing the space was to facilitate the team’s interaction. This is why the offices are articulated around a large open area where spaces for formal, informal and quick meetings all coexist.
The feeling of spaciousness, together with the prominence given to daylight, which reaches every corner of the offices through great lateral windows, plus the new kitchen-diner, which recalls a loft space, are the principal characteristics of this project.



add to my library

Share |

 

0 comments


Do you want to write a comment?
Login to start session.
Localización Location: Valencia. Spain. Autores Authors: Sergio Sanchís Brines, arquitecto de COMPAC y el equipo del departamento CONTRACT. Ejecución Completion: 2015. Fotografía Photography: Nelo Hagen.
Suppliers list
Mobiliario: Viccarbe www.viccarbe.com info@viccarbe.com
Contact
Sergio Sanchís Brins

Photography
Nelo Hagen